Varför göra ett BBL?

Det är inte alla som känner sig bekväma i sin egen kropp. Detta kan bland annat ha med att man har en liten eller platt bakdel att göra. Vill du ha en större bakdel med en annan form? Då kan det vara klokt att göra ett BBL, eller ett Brazilian Butt Lift som det är en förkortning av. Hos oss kan du göra ett BBL som inte kräver något kirurgiskt ingrepp. När du gör ett BBL hos oss använder vi oss nämligen av så kallade bodyfillers för att göra din bakdel större. Det gör vi genom att injicera de fillers vi använder oss av i din bakdel.

Känn dig bekväm i din egen kropp

Med hjälp av oss kan du få en kropp som du känner dig bekväm i. Om man till exempel tycker att man har en för liten och platt bakdel är detta något som kan påverka självförtroendet negativt. Det är när det gäller detta som vi kommer in i bilden. Genom att göra en rumpförstoring hos oss kan du nämligen få den kropp du alltid drömt om, en kropp som du kan känna dig bekväm i.

Vi finns i centrala Stockholm

Vi är en skönhetsklinik som har fräscha och moderna lokaler mitt inne i centrala Stockholm. Närmare bestämt är det Wallingatan 35 som du finner oss på. Du som har vägarna förbi är självklart varmt välkommen att komma och besöka oss. Du kan då bland annat få svar på de eventuella frågor du kan tänkas ha om oss och de tjänster som vi erbjuder. Vi ser fram emot att få besök av dig!