BBL för boende i Stockholm

Varför göra en BBL?

Det är inte alla som känner sig bekväma i sin egen kropp. Detta kan bland annat ha med att man har en liten eller platt bakdel att göra.

Vill du ha en större sådan med en annan form? Då kan det vara klokt att göra en BBL, eller ett ”Brazilian Butt Lift” som det är en förkortning av. Hos oss kan du göra en BBL som inte kräver något kirurgiskt ingrepp. När du gör en BBL i vår klinik använder vi nämligen så kallade bodyfillers för att göra din bakdel större. Det gör vi genom att injicera de fillers vi använder i din bakdel.

Känn dig bekväm i din egen kropp

Med hjälp av oss kan du få en kropp som du kan känna dig bekväm i. Om man till exempel tycker att man har en för liten och platt bakdel är detta något som kan påverka självförtroendet negativt. Det är i sin tur något som kan påverka ens psykiska mående på ett negativt sätt vilket förstås är mycket allvarligt och som man i så fall bör göra något åt.

Det är när det gäller detta som vi kommer in i bilden. Genom att göra en rumpförstoring hos oss kan du nämligen få den kropp du alltid drömt om, en kropp som du kan känna dig bekväm i. Det är något som kommer att göra under för ditt mående eftersom det knappast är någon hemlighet att psykiskt och fysiskt välmående är något som går hand i hand. Eller för att förklara det hela på ett ännu tydligare sätt: En kropp som man känner sig bekväm i = självförtroende = ett bra psykiskt mående!

BBL för er boendes i Stockholm

Vi finns i centrala Stockholm

Vi är en skönhetsklinik som har fräscha och moderna lokaler mitt inne i centrala Stockholm. Närmare bestämt är det Wallingatan 35 som du finner oss på.

Du som har vägarna förbi är självklart varmt välkommen till att komma och besöka oss. Du kan då bland annat få svar på de eventuella frågor du kan tänkas ha om oss och de tjänster vi erbjuder. Se dock till att det är under våra öppettider och notera att vi alltså har stängt på helger. Annars ser vi fram emot att få besök av dig!

Naturligtvis måste du dock inte besöka oss för att kunna komma i kontakt med vår personal, utan du kan lika gärna kontakta oss på telefon eller via denna sida. Det avgör du förstås helt och hållet på egen hand!

Boka en tid

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify