BBL för er bosatta i Stockholm

iClinic Esthetic & Surgery

iClinic Esthetic & Surgery är en skönhetsklinik som erbjuder plastikkirurgi och flera olika typer av skönhetsbehandlingar. Detta handlar bland annat om ögonlocksplastik, fettsugning, Brazilian Butt Lifts, näskorrigering och ansiktslyft.

Oavsett vilken del av din kropp som du är missnöjd med kan du hos oss ställa det till rätta och få en sådan som du trivs med. Du finner oss på Wallingatan 35 inne i centrala Stockholm och är varmt välkommen till oss redan idag!

Det faktum att vi själva är baserade inne i centrala Stockholm betyder naturligtvis inte att vi bara tar emot kunder från just denna del av staden, utan vi välkomnar inte bara sådana från hela Stockholmsregionen, utan även hela Sverige!

Även om du bor en bit från Stockholm kan det helt klart vara värt att vända dig till oss för att göra ditt skönhetsingrepp, detta eftersom vi har en kompetens likt få andra aktörer inom branschen. Det betyder att vi kan förse dig med de bästa resultaten, något du kommer att märka om du bestämmer dig för att ge oss en chans!

Våra kunder

Vi på iClinic Esthetic & Surgery är medicinskt utbildade samtidigt som vi har flera års erfarenhet av att arbeta med plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Vi har därför det som krävs för att kunna hjälpa kunder av alla olika slag.

Med andra ord välkomnar vi alla sorters kunder hit till oss. Det inkluderar både män och kvinnor i alla tänkbara olika storlekar samt av alla möjliga kroppstyper. Oavsett kön, hur gammal du är (så länge du är minst 18 år) samt om du är en storväxt eller liten person behöver du inte tveka på att höra av dig till vår klinik om du är intresserad av våra tjänster. Hos oss är alla lika välkomna!

Iclinic

Våra priser

Vi på iClinic Esthetic & Surgery erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser. Vi ger dig också möjligheten att delbetala din behandling. Pengar ska med andra ord inte behöva stoppa dig från att kunna få den kropp du alltid har drömt om!

Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify