IClinic Sweden AB

IClinic Sweden AB är en skönhetsklinik som erbjuder plastikkirurgi och flera olika typer av skönhetsbehandlingar. Detta handlar bland annat om ögonlocksplastik, fettsugning, Brazilian Butt Lifts, näskorrigering och ansiktslyft. Oavsett vilken del av din kropp som du är missnöjd med kan du hos oss ställa detta till rätta och få en kropp som du trivs med. Du finner oss på Wallingatan 35 inne i centrala Stockholm. Du är varmt välkommen till oss redan idag!

Vår personal

Alla som arbetar här hos oss på IClinic Sweden AB är medicinskt utbildade samtidigt som vi har flera års erfarenhet av att arbeta med plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Hos oss är du därför i trygga händer och kan räkna med att få ett resultat som du kommer att kunna känna dig nöjd med under en lång tid framöver!

Våra priser

Vi på IClinic Sweden AB erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser. Vi ger dig också möjligheten att delbetala din behandling. Pengar ska med andra ord inte behöva stoppa dig från att få den kropp du alltid har drömt om!